Пісня наші вихователі дякуємо вам

Пісня наші вихователі дякуємо вам.
Автори - Лисенки. сл. Т. Лисенко, муз. В. Лисенко. Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися. Додаткові дані:

Текст пісні: Наші вихователі дякуємо вам, Строгістю і мудрістю схожі ви на мам. Нас навчали старанно кожен ранок ви, Щоб були ми чемними, добрими дітьми. Наші няні добрії дякуємо вам, Ласкою і ніжністю схожі ви на мам. Нас кормили з ложечки, турбувались ви, Щоб були ми здоровими, гарними дітьми.

Дякуємо щиро нашим поварам, Що так смачно й корисно готували нам. Пиріжки і борщики, кашки і салат, Готували старанно для усіх малят. Плюсовий запис. Коментарі: Плюс є в "Моїх записах" де знайти + пісні? Дивись в аудиозаписи Sergiy Ващенко. Дякую! Дуже гарна пісня.

Автори - Лисенки. сл. Т. Лисенко, муз. В. Лисенко. Пісня чудова. А хто знає повні імена авторів пісні та якусь хоч невелику інформацію про них. Поділітся будь-ласка, ссилку закиньте . дякую. Чудова пісенька для дитячого садка.

Вдячна за чудову пісню ;) 1.Наші вихователі, дякуємо вам, Строгістю і мудрістю схожі ви на мам. Нас навчали старанно кожен ранок ви, Щоб були ми чемними, добрими дітьми 2р. 2.Наші няні добрії, дякуємо вам, Ласкою і ніжністю схожі ви на мам. Годували з ложечки, турбувались ви, Щоб були здоровими гарними дітьми 2р.

3.Дякуємо щиро нашим поварам, Що так смачно й корисно готували нам. Пиріжки і борщики, кашки і салат, Готували старанно для усіх малят 2р. 4.Дякуєм директору, бо вона в нас – клас! Бо вона, як матінка, думала про нас. Щоб в садочку затишно було і тепло, Завжди було весело, смутку не було 2р.

Вам может понравиться: